sâmbătă, 22 martie 2014

Motive pentru care sunt in favoarea avortului in secolul in care traiesc

E o chestiune fierbinte avortul asta, pentru toate statele, voi incerca pe scurt sa detaliez de ce sunt de acord cu avortul desi nu este un lucru natural (nu ca noi am mai fi natural, toata ziua fugim desculti prin iarba, vanam si culegem fructe).

In primul rand decizia de avort trebuie luata de urmatoarele persoane:

1.Doctor daca acel embrion are sanse mari sa aibe un handicap fizic, daca e bolnav, daca mama e mult prea tanara (sau stie doctorul mai bine).

2. Mama care ar urma sa nasca, oricum e influentata de familie, societate si partener de embrion.

In niciun caz decizia nu trebuie luata de reprezentanti ai unui cult (care se bucura daca mai fac un botez, o eventuala nunta si o inmormantare) si nici luata de politicieni, cat timp este in corpul tau si te afecteaza, e dreptul tau sa decizi ce faci cu el, in schimb daca esti partenerul si mama embrionului nu vrea sa avorteze, ar trebui sa fie o metoda legala prin care, in cazul in care se naste in urma unui accident sa nu ai vreo obligatie legala daca nu iti doresti.


Motivele in favoarea avortului:

1, Nicio femeie din lume nu doreste sa ucida potentialul copil care ar trebui sa se nasca, de cele mai multe ori este constransa de familie, partener sau societate. Femeia care se gandeste si recurge la acest gest, cam extrem. o face din cauza ca a ramas gravida din accident (un partener ocazional, un prezervativ rupt sau permisiv, o eroare de pastila contraceptiva sau judecata) si drept urmare poate copilul sa fie bolnav ori cu handicap fizic ori mental.

2. O femeie face avort ca nu isi doreste copil din cauza situatiei finaciare (sunt multi saraci care au multi copii, acestia crescand in acest mediu au sanse foarte mari sa fie delincventi, analfabeti, indoctrinati, naivi si prosti, s-a demonstat ca saracia e cel mai important factor in infranarea inteligentei). Daca nu isi permit copii sa il tina si nu sunt chinuiti toata viata, ajung in orfelinate unde sunt chinuiti si acolo, dar mai ales dupa ce ies, de cele mai multe ori au sanse si mai putine ca noi restul sa faca ceva bun in viata.

3. O femeie violatata este pedepsita poate pe viata pentru un lucru de care nu se face vinovata, naste copilul unui agresor sexual, cam pe aici poate sa fie inclusa si pedofilia sau si combinate cele doua actiuni imorale.


In incheiere sa va zic cateva ganduri; cand biserica va zice sa nu faceti avort, si sa nu folositi prezervative dar sa credeti in prieteni imaginari, incercati sa le cereti ajutorul ca si cum ati avea deja aceasta problema, si vedeti reactia, de asemenea si pe protestatarii fara logica adusi de biserica intrebatii daca va ajuta sa va cresteti copilul nedorit.

Daca cineva va zice ca e nenatural, sa le ziceti si ca televizorul, masina, internetul, electricitatea, plasticul, hainele sintetice si medicamentele sunt toate in mare parte "nenaturale".

Daca sunteti insarcinata si aveti probleme financiare/sentimentale, si va ganditi ca poate aveti sansa sa faceit o greseala in oricare sens, facand sau nu avort, atunci consultati-va cu doctorul sau un pshiholog, fiind o problema de viata si de moarte, acum in epoca medicinii moderne sunt riscuri mai mari, daca nu faci avort si trebuie sa tragi toata viata dupa, pentru o greseala.

Cand vedeti protestatari intrebati din partea mea: "Dumneavoastra cati copii nedoriti ati adoptat?"

Una peste alta e clar ca e o decizie grea de luat si fiecare caz are alta situatie si fiecare copil e un dar si o mare responsabilitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu