sâmbătă, 12 octombrie 2013

Feminismul e interpretabil

Sexismul este un rasism pe sexe, inseamna de fapt acelasi lucru, discriminarea persoanelor feminine pe baza de sex respectiv discriminarea persoanelor pe baza de rasa, daca zici ca rasismul e gresit, inseamna ca si sexismul e gresit, nu inteleg de ce mai exista feminism, lupta trebuie sa fie impotriva discriminarii si nu pentru a favoriza un sex (asa cum vad eu situatia) e la fel ca si cum s-ar inventa negrotism sau asianism, probabil exemplele acestea nu exista pentru ca nu in toata lumea sunt numar aproape egal de indivizi de rase diferite.
Da, traim intr-o lume inca dominata in principal de barbati (mai ales in statele musulmane) dar exista niste caracteristici fiziologice si abilitati diferite ale creierului in functie de sex pe care ar trebui sa le exploatam ca sa ne fie tuturor bine, nu sa le suprimam cum incearca feminismul sa faca
recomand urmatorul clip pentru a intelege mai bine despre ce e vorba:

Feminismul e un nationalism feminin, daca vrei sa nu fi discriminata si drepturi egale atunci fa protest si condamna discriminarea de orice fel, cum ar suna o miscare opusa feminismului? Masculism sau?
Sunt lucruri pe care femeile nu prea vor sa le faca, de exemplu 98% din controlorii de trafic sunt barbati. Pe santiere in constructii nu prea vezi femei sa lucre cu mortar si caramizi, pentru ca existe diferente fiziologice.
De partea cealalta sunt foarte putini educatori, pentru ca barbatii nu se descurca cu elevii mici, sau copiii.
O sa mai dau cateva exemple care sunt observatii personale, de exemplu sunt mai multe casierite si vanzatoare decat casieri sau vanzatori, de asemenea sunt mai multi taximetristi decat taximetriste.
In concluzie, sprijin egalitatea intre sexe si rase dar nu as participa niciodata la un protest feminist (exact unde sunt multe femei) in schimb as protesta pentru egalitatea intre persoane (impotriva discriminarii de orice fel).
Imi pare rau pentru istoria care le-a interzis drepturile femeilor si sper ca pana ce mor, sa nu mai fie nicio femeie discriminata pe lumea asta, este timpul ca si femeile sa isi aduca mai mult aportul la progresul stiintific si in toate celelealte domenii. Barbatii nu le sunt datori cu nimic femeilor si viceversa, in timp ce ele stateau acasa si se chinuiau cu hrana, curatenia si avut grija de copii, barbatii mergeau la vanatoare, sau munca si ocazional in razboaie.
Daca feminismul o sa fie impotriva barbatilor (ca un fel de amazoane), sau sa favorizeze femeile deja devine o discriminare pentru barbati si trebuie renuntat la termen, pentru ca exista deja sexism si feminismul nu inseamna doar egalitate intre sexe, am impresia ca multe femei cad in extrema si vor sa fie mai egale decat barbatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu