marți, 23 iunie 2015

Cutia Multifunctionala Modulara "Sandrin" (prototipul) designer Sandrinilie data realizare prototip 23.06.2015

Va prezint 2 cutii prototip ale cutiei modulare "SANDRIN", Una dintre ele are imbinaturile din lemn de rasinoase lacuit, iar cealalta am incercat 2 variante, jos este tot lemn de rasinoase dar imbracat in cant culoare stejar, iar sus am pus 'L"-uri. Cred ca varianta cea mai eleganta, si spectaculoasa (chiar daca trece lumina prin dungile acelea) ar fi doar cu "L"-uri pe toate laturile.

Pe langa aspect se castiga faptul ca nu se mai mai acopera capetele de la holsurub cu buline autocolante.

Varianta mai practica ar avea un maner decupat ca la gaurile de la balamale la usa pentru dulap si acestea unite intre ele, apoi pus chit maro si slefuit sa fie fin.

Deocamdata prefer varianta aceasta fara manere pentru ca pur si simplu prinzi de jos ca este distanta suficienta pentru degete.

In imagini va prezint cateva variante ce se pot obtine cu doar 2 cutii, imaginati-va cu 4-10 cutii ce se poate obtine, practic poti sa iti mobilezi o camera: iti faci dulap-uri, biblioteci, rafturi si chiar pat, le poti folosi ca atare drept scaune, pui o perna sau asa cum sunt, au inaltimea de 40 cm si aceeasi latime deci cu o perna sunt scaune excelente. Sunt foarte utile pentru biblioteci,garaje, ateliere, debarale.

Cutiile au sub 6,5 kg la pal de 18, sunt foarte rezistente deci pot fi folosite ca scaune sau supraetajate.

Fotografiile sunt cam asorite dar se pot observa cateva aranjari din 2 piese.

Pretul probabil: 50 lei/bucata, orice culoare, partea frumoasa e ca se pot cumpara pe rand si daca in fiecare luna se cumpara cate o cutie, la sfarsitul anului sunt 12, de ajuns ca 12 scaune sau o biblioteca de 3 randuri cu 4 cutii pe fiecare rand.



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu